Bloemencorso Valkenswaard is het grootste sociaal-culturele evenement van Valkenswaard en telt ruim 1000 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn verdeeld over de buurtschappen in of naast de wijken waarin onze complexen liggen. Het bloemencorso boeit en verbindt, met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders. Met ouderen en met bejaarden. Corso is er voor iedereen en is van iedereen.
Woonbedrijf heeft dit mooie evenement gesponsord vanwege de relatie met onze koersdoelen “Bouwen aan Buurten” en “Waarden wegen”. We verstevigen het imago van Woonbedrijf door middel van naamsvermelding op diverse plaatsen. Daarnaast is het doel van Woonbedrijf om door middel van sponsoring maatschappelijk betrokken te ondernemen binnen de kaders, kernwaarden en koersdoelen van.
Het doel van Stichting Bloemencorso is door middel van sponsoring het evenement toegankelijk te maken voor iedereen door de entreeprijzen laag te houden.
Een uitdagende visie 2020 Bloemencorso Valkenswaard is de paraplu die door verhalen en gebeurtenissen rondom de dahlia mensen en bedrijven aan elkaar verbindt. Met de kernwaarden duurzaam, vrijheid, verbindend en vernieuwend. Dit linkt naar de traditie als bevrijdingscorso en  naar een wens voor de toekomst en naar de innovatieve regio waar wij deel van uitmaken.

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *