Thema: samen doen!
Woonbedrijf verhuurt meer dan 31.000 woningen in Eindhoven en de directe regio. We verhuren aan iedereen die gewoon goed wil wonen. Van studenten tot senioren, van alleenstaanden tot grote gezinnen. Bij Woonbedrijf kunnen klanten kiezen. Ongeacht afkomst of inkomsten.

Met dit motto zijn we ver gekomen. Maar nu trekt de overheid helaas een streep. Of de herziene Woningwet ook gevolgen heeft voor u, leest u in deze uitgave van ‘Buurten!’.

Gelukkig is er in deze uitgave ook veel positiefs te melden. Zo ziet u wat onze huurders in huis hebben en samen kunnen realiseren dankzij het Buurtcultuurfonds Woonbedrijf. Door de hele regio zorgt de inzet van cultuur en design voor fijne contacten tussen bewoners en prettige buurten. Het fonds maakt veel bijzondere projecten mogelijk en daar blijven we ons ook in de toekomst hard voor maken. Een van deze projecten is de tijdelijke ‘binnenspeel-sport-vergader- en-doe-plek’ op de Vestdijk. Play in Town, ofwel PIT040, is van iedereen, voor iedereen. En tijdens de komende Dutch Design Week is PIT040 omgedoopt tot ‘Circulaire Fabriek’; ons design- en duurzaamheidshoofdkwartier.

Kom anders kijken. Een voorproefje vindt u alvast in deze ‘Buurten!’. Net als onze jaarlijkse Social Design Spots.

Bekijk hier de pdf: https://www.woonbedrijf.com/over-ons/publicaties/thuisnummers

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *