Thema: Buurt!
2015 is een bijzonder jaar voor Woonbedrijf. Het is namelijk tien jaar geleden dat de woningcorporaties SWS en Hhvl samengingen. Daar willen we in de komende uitgaven van ‘Buurten’ natuurlijk graag bij stilstaan. We kijken dan bijvoorbeeld naar wat er de afgelopen tien jaar is veranderd in onze buurten. En we blikken vooruit. Dat doen meteen al we in dit nummer, door u te informeren over de koers die wij als woningcorporatie tot 2018 willen volgen.

De nieuwe naam van ons huurdersmagazine, ‘Buurten’, is niet toevallig gekozen. We zijn dagelijks in onze buurten. We ontmoeten er huurders die hun nieuwe buurtgenoten in Drents Dorp een warm welkom heten.

We spreken er bewoners van wie het huis grondig wordt opgeknapt. En we buurten met inwoners van Geldrop, Lievendaal en Geestenberg over de plek waar ze met veel plezier wonen.

Er is in tien jaar veel moois opgebloeid in onze buurten. Daar zijn we trost op! Binnenkort geven we u ook de gelegenheid om te zaaien en te oogsten. Op de achterzijde van deze ‘Buurten’ lichten we een tipje van de sluier op… de rest blijft nog even een verrassing. Houd uw brievenbus goed in de gaten!

Bekijk hier de pdf: https://www.woonbedrijf.com/over-ons/publicaties/thuisnummers

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *