Thema: verhuizen!
Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat Woonstichting Hertog Hendrik van Lotharingen (Hhvl) en Woningstichting SWS samengingen en Woonbedrijf werden. Al die tijd hebben we gewerkt vanuit vier vestigingen in de stad. Dat gaat binnenkort veranderen. Vanaf 4 januari vindt u Woonbedrijf op de Wal 2 in Eindhoven. U bent er van harte welkom!

We starten het nieuwe jaar dus op een nieuwe plek. Maar wij niet alleen. Er zijn de laatste tijd veel mensen naar Nederland gekomen op zoek naar een nieuw thuis. Degenen die een verblijfsvergunning hebben, zijn ook welkom bij Woonbedrijf, zoals het Syrische gezin in Tongelre waarmee we een gesprek hadden. Samen met andere woningcorporaties, gemeenten en het Rijk, zetten we ons in om deze mensen te huisvesten. Dat is onze taak. Tegelijkertijd willen we ervoor zorgen dat de gevolgen voor andere woningzoekenden beperkt blijven. Hoe we dat doen, leest u in deze uitgave.

Verder leest u natuurlijk verhalen over actieve huurders, bijzondere projecten en verhuizingen in alle soorten en maten.

Bekijk hier de pdf: https://www.woonbedrijf.com/over-ons/publicaties/thuisnummers

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *