Thema: veranderen!
In de vorige uitgave van ‘Buurten!’ lieten we u kennismaken met dit vernieuwde huurdersmagazine. Best een verandering. We zijn heel blij met alle positieve reacties die we hebben ontvangen. Heel erg bedankt daarvoor!

‘Veranderen’ is het thema van deze ‘Buurten!’. U leest over veranderingen in buurten, waar we de woningen of de omgeving verbeteren. Ook kunt u lezen hoe we onze dienstverlening veranderen, zodat u nog gemakkelijker een reparatieverzoek kunt indienen.

Een onderwerp waarover de afgelopen tijd veel is gesproken en geschreven, is de jaarlijkse huurverhoging. Zoals u inmiddels weet, verhoogt Woonbedrijf de huren dit jaar niet. Er verandert voor u dus niets! Waarom we dit willen en kunnen, leest u verderop. Dat bewoners ook zelf veranderingen in gang zetten, zien we bijvoorbeeld in Woensel en Stratum. Daar werken mensen samen aan een fijne en veilige buurt en een aantrekkelijke nieuwe plek om te wonen en te winkelen.

Tot slot nodigen we u uit om lekker aan de slag te gaan met uw moestuin en uw recepten met ons te delen. Hoe u dat doet, leest u op de achterpagina.

Bekijk hier de pdf: https://www.woonbedrijf.com/over-ons/publicaties/thuisnummers

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *