Geef jij Woensel Supertoll! het laatste zetje?

Geplaatst op: 16 juni 2015 in: Woensel-Noord

Na bijna twee jaar, meer dan 35 workshops met 400 wijkbewoners en 200 scholieren, na zo’n 10 wijken en evenveel zwermkunstwerken, is het tijd voor de grote klapper: een permanente Supertoll! midden in Woensel, voor Winkelcentrum Woensel. Met daarop de allermooiste teksten van Woensel Supertoll! En daar kunnen we jullie hulp bij gebruiken! En dan met name om deze echt mooi af te maken met bijvoorbeeld een grondplaat met daarop alle namen van de deelnemers en de mensen die hebben mee geholpen.

Woensel Supertoll! is een project van kunstenaar Tijs Rooijakkers en sociaal ontwerpcollectief Tante Netty en draait om energie en (wils)kracht. Wat raakt je? Wat drijft je? Waar word je blij van? Woonbedrijf, woningcorporatie in Eindhoven, heeft team Supertoll! gevraagd deze workshops met de bewoners in Woensel-Noord te doen. Wijkbewoners uit Woensel worden zo uitgedaagd om een antwoord op deze vragen te verwoorden of te verbeelden op een houten plank. De planken hangen nu in diverse zwermkunstwerken in de verschillende buurten van Woensel-Noord.

Het einddoel is een gigantische Supertoll! aan de Montgomerylaan in Woensel bij het HOV2 station. De permanente Supertoll wordt onderdeel van het nieuwe busstation en zal een selectie van de beste teksten van wijkbewoners uit Woensel dragen.

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *