Onderhoud flats Parkpoort en Tempelpoort

Geplaatst op: 24 juli 2013 in: Woensel-Noord

Bewoners beslissen mee over onderhoud in de Tempel
Om de leefomgeving schoner, veiliger en gezelliger te maken, heeft Woonbedrijf de twee flats aan de Tempellaan en Bokrijkstraat een grondige onderhoudsbeurt gegeven. Natuurlijk niet zonder inbreng van de bewoners.

De flats zijn prachtig gelegen in De Tempel aan het Henri Dunantpark. Er wonen zo’n 100 bewoners. Helaas was er veel vandalisme en geluidsoverlast. Door samenwerking tussen Woonbedrijf, politie, gemeente en Lunet zorg is daar de laatste jaren verandering ingekomen. Het is weer een veilige, schone en gezellige leefomgeving. Het onderhoud draagt hier aan bij.

Veiliger, schoner, gezelliger
Er is veel gedaan om de sfeer en veiligheid te verbeteren. De brievenbussen in de hal zijn verplaatst zodat je een beter zicht hebt en er is een veiliger systeem om de deur te openen. De appartementen hebben een videofooninstallatie en de centrale halen zijn opgeknapt met vrolijke kleuren.

De bewoners zijn nauw betrokken bij de plannen en waarderen dat zeer. Inmiddels is er een groepje huurders ‘Buren van Dunant’ dat zich inzet om leuke activiteiten te organiseren in de flats. Volg de ‘Buren van Dunant’ op Facebook en Twitter!

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *