Welkom in het visueel jaarverslag van Woonbedrijf. U ziet hier onze activiteiten in de buurten en u kunt ons jaarverslag lezen en downloaden. We vragen op deze website geen persoonsgegevens.

Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

We beschermen uw privacy goed en we werken natuurlijk altijd binnen de kaders van de wet. We houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, waarin de regels staan over het beschermen van uw privacy. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier toezicht op.

1. Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die te herleiden zijn tot één persoon. Bijvoorbeeld uw naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer. Als persoonsgegevens zo worden verwerkt dat u anoniem blijft, gaat het officieel niet om persoonsgegevens.

Op deze website vragen we niet om persoonsgegevens.

2. Afspraken met leveranciers

We gebruiken een aantal softwareprogramma’s voor deze website. De leveranciers hiervan zijn juridisch gezien ‘verwerkers’, dus sluiten wij altijd een verwerkersovereenkomst met deze bedrijven. Hierin maken we ook afspraken over het beschermen van uw privacy.

3. Beveiliging van deze website

We beveiligen deze website goed. Zo voorkomen we zo goed mogelijk dat de verkeerde mensen bij uw gegevens komen, bijvoorbeeld via spam.  We kiezen altijd voor een beveiligingsniveau dat past bij de technische ontwikkeling en de kosten.

4. Vraag of klacht over je privacy

Uw vraag, klacht of verzoek over uw privacy kunt u naar ons sturen via info@woonbedrijf.com. We reageren dan schriftelijk op uw verzoek en we proberen er samen uit te komen. Lukt dat niet, dan kunt u uw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Cookies

Op deze website gebruiken we functionele cookies en analytische cookies, geen trackingscookies.

Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt. Bijvoorbeeld om het downloaden van een persoonlijk jaarverslag mogelijk te maken.

Functionele cookies Woonbedrijf in beeld

Analytische cookies

We gebruiken cookies om het bezoek aan deze website te meten via Google Analytics. We meten bijvoorbeeld welke pagina’s u bezoekt en hoe lang u op de website blijft. We gebruiken deze informatie om onze website te verbeteren.

Wij gebruiken de optie om het IP-adres van bezoekers anoniem te maken. Hierdoor is het technisch onmogelijk om uw IP-adres te herkennen. Uw bezoek is dus altijd anoniem. Google kan de anonieme informatie aan andere partijen doorgeven als dit voor Google wettelijk verplicht is of als andere partijen informatie namens Google verwerken.

Analytische cookies Woonbedrijf in beeld

Websites van derden

Deze privacyverklaring geldt niet voor eventuele websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de manier waarop deze websites omgaan met uw gegevens. U kunt de privacy- en cookieverklaringen van deze partijen lezen op de websites van die partijen.

Cookies weigeren en verwijderen

Deze website werkt het best als u de cookies accepteert, maar u kunt ze weigeren en verwijderen. Hier leest u hoe dat werkt:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Edge
Safari (iOS)
Safari (macOS)

Naast het weigeren van cookies kunt u de Google Analytics Opt-out Add-on installeren. Hiermee voorkomt u dat Google Analytics informatie over uw websitebezoeken verzamelt.

Installeer Google Analytics Opt-Out Add-On.

6. Contact met Woonbedrijf

Neem gerust contact met ons op als u vragen, opmerkingen of klachten heeft. Dat kan via info@woonbedrijf.com of 040-2 43 43 43.

Onze volledige privacyverklaring staat op de website van Woonbedrijf.

Versie 1.0 / 3 mei 2018
Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl is als stichting de juridische verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens.