Vanenburg Corporatie Award 2014
SPACE-S, een project van woningcorporatie Woonbedrijf, is genomineerd voor de Vanenburg Corporatie Award van de Vanenburg Bestuurdersoverleggen Woningcorporaties; een platform voor corporatiebestuurders. De prijs gaat naar die corporatie die het beste innovatieve verander- en samenwerkingsinitiatief heeft dat helpt om goede en betaalbare huisvesting aan de doelgroep te bieden. SPACE-S dus!

Ideale woonbuurt op Strijp-S
SPACE-S is hét voorbeeld van klantgestuurd werken van een eigentijdse woningcorporatie van de toekomst. Toekomstige bewoners ontwikkelen samen met Woonbedrijf en studentenhuisvester Vestide hun ideale woonbuurt op Strijp-S in Eindhoven.

Ruim 1.000 mensen bepaalden samen het DNA, de structuur en inrichting van de buitenruimte en woningen, het ontwerp van de gebouwen én de manier van samenleven. Op bijeenkomsten, inspiratiesessies, via Facebook en op eigen initiatief inspireerden bewoners elkaar en gaven richting aan het definitieve ontwerp. In 2016 mag het resultaat bewonderd worden.

Stem op SPACE-S!
Ga naar de website van het Blomberginstituut en stem vóór 8 oktober op SPACE-S! Op 9 oktober weten we welke 3 van de 5 projecten genomineerd worden voor de volgende ronde. Uiteindelijk wint het mooiste project op 4 december 2014 de Vanenburg Corporatie Award! Dus help SPACE-S aan de winst!

Bedankt!
Team SPACE-S

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *