Woonbedrijf koopt 24 huurwoningen in Nuenen West

Geplaatst op: 14 juli 2014 in: Regio

Onlangs hebben Bouwfonds Ontwikkeling en Woonbedrijf de koopovereenkomst gesloten voor 24 huurwoningen in Nuenen-West. Woonbedrijf gaat deze woningen verhuren. In Nuenen West zijn ook al 21 vrije sector koopwoningen verkocht. De bouw start naar verwachting eind 2014.

Nuenen West
Frans van den Boomen, directeur Nuenen West: “Dit is heel goed nieuws voor Nuenen West. De ontwikkeling van de nieuwe wijk vergde veel voorbereiding. Maar het resultaat is er dan ook naar: in slechts vier maanden tijd hebben we voldoende woningen verkocht en kunnen we starten met de bouw.”

De huurwoningen
De 24 huurwoningen van Woonbedrijf liggen aan de nieuw aan te leggen ventweg langs de Europalaan en hebben een tuin op het zuidwesten. Het zijn complete hoek en rijwoningen met twee woonlagen en een schuine kap, geheel passend in de stijl van de nieuwe woonwijk. De woningen hebben een woonkamer, keuken, 2 of 3 slaapkamers en een achtertuin met berging. De huurprijs bedraagt ongeveer € 699,00 (onder de huurtoeslaggrens prijspeil 1 juli 2014). De woningen worden aangeboden via de website van Woonbedrijf: www.woonbedrijf.com.

Als grootste corporatie in de regio, neemt Woonbedrijf graag zijn verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de volkshuisvestelijke opgave in de regio. Ingrid de Boer, algemeen directeur Woonbedrijf: Ondanks de verhuurderheffing wil Woonbedrijf nieuwbouw blijven realiseren. We gaan door met waar we goed in zijn: het zorgen voor goede woningen in prettige buurten. Ook in de regio van Eindhoven.”

Meer informatie over Nuenen West: nuenenwest.nl

 

Gerelateerd


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *